Kontakto

Raiffeisen Bank Kosovo J.S.C.

Zyra qendrore

Adresa

Rruga UÇK, nr. 191

10000 Prishtinë, Kosovë

 

T: +383 38 222 222

Mob: +383 49 222 222

F: +383 (0)3820 30 11 25

E: info@raiffeisen-kosovo.com

Swift Kodi : RBKOXKPR

IBAN : XK05

Njoftim për degët në Istog dhe Gracanicë

Ju njoftojmë se për shkak të rinovimit, degët e Bankës Raiffeisen në Istog dhe Gracanicë nuk do të punojnë prej datës 8 dhjetor deri me datën 25 dhjetor 2017. Gjatë kësaj kohe, edhe bankomatët në këto degë nuk do të jenë funksionalë, prandaj ju lusim për mirëkuptimin tuaj! Ne jemi munduar ta zgjedhim periudhën brenda muajit kur ka më pak nevojë për shërbimet bankare, por gjithsesi, ju mund të shfrytëzoni bankomatët apo degët tjera më të afërta të Bankës Raiffeisen. Falemnderit shumë!