PROJEKTET QË PËRFITOJNË PËRKRAHJE FINANCIARE PËRGJATË VITIT 2018

1. Prishtinë/ Obiliq • Keep it Green
2. Prishtinë • Klubi i hendbollit/ Akademia e hendbollit
3. Prizren • Fondacioni Lumbardhi
4. Gjakovë • Komedia Fest
5. Gjakovë • Klubi i hendbollit Vllaznimi / shkolla e hendbollit
6. Pejë • Këshilli i veprimit lokal
7. Pejë • Youth Innovation Center
8. Ferizaj • Festivali i teatrove
9. Mitrovicë • KB Trepça / Akademia e basketbollit
10. Mitrovicë • Kolonia e ArtistëveBanka Raiffeisen i uron përfituesit dhe falënderon të gjithë aplikuesit që iu pëgjigjën Thirrjes për aplikim.