Kontakto

Raiffeisen Bank Kosovo J.S.C.

Zyra qendrore

Adresa

Rruga UÇK, nr. 191

10000 Prishtinë, Kosovë

 

T: +381 38 222 222

Mob: +386 49 222 222

F: +381 (0)3820 30 11 25

E: info@raiffeisen-kosovo.com

Swift Kodi : RBKOXKPR

IBAN : XK05

 

Toke - Gllobar - Drenas

 

Toke - Gurakoc – Llukavci i Thatë - Istog

 

Toke - Malisheve

 

Toke - ne qender - Malisheve

 

Toke - Reqan - Prizren

 

Toke - Sallagrazhde - Suhareke

 

Toke - Viti

 

Toke - Sllakovc i poshtem - Gjilan

 

Palët e interesuara, për pronat të cilat mund t’i shihni në lidhjet më lartë, mund të kontaktojnë në numrat e telefonit si më poshtë:


Tel: 038 222 222 lok. 356 dhe 357


Mob: 049 999 389; 049 999 390; 049 999 401; 049 999 405; 049 999 415