Kontakto

Raiffeisen Bank Kosovo J.S.C.

Zyra qendrore

Adresa

Rruga Migjeni, nr. 72

10000 Prishtinë, Kosovë

 

T: +381 38 222 222

Mob: +386 49 222 222

F: +381 (0)3820 30 11 25

E: info@raiffeisen-kosovo.com

Swift Kodi : RBKOXKPR

IBAN : XK05

Njoftim për mbylljen e tri nëndegëve në Prishtinë dhe nëndegës në Aeroport

Prishtinë, 30 nëntor 2016 - Në kuadër të zhvillimeve te fundit dhe organizimit të rrjetit të degëve sipas modelit të ri të biznesit, ju njoftojmë se nëndegët në Taslixhe, Dragodan, Bill Clinton në Prishtinë dhe nëndega në Aeroport do të mbyllen me datë 30 janar 2017. Ky vendim është marrë duke u bazuar në lokacionin e këtyre degëve, performancën e tyre dhe mundësitë që kanë klientët tanë për të shfrytëzuar degët tjera në afërsi.

Vitin tjetër, Banka do të vazhdojë të investojë dhe rimodelojë degët dhe nëndegët ekzistuese për të krijuar një ambient më të përshtatshëm për klientët dhe ku Banka do të ofrojë produkte dhe shërbime të kualitetit të lartë.