Kontakto

Raiffeisen Bank Kosovo J.S.C.

Zyra qendrore

Adresa

Rruga Migjeni, nr. 72

10000 Prishtinë, Kosovë

 

T: +381 38 222 222

Mob: +386 49 222 222

F: +381 (0)3820 30 11 25

E: info@raiffeisen-kosovo.com

Swift Kodi : RBKOXKPR

IBAN : XK05

Njoftim - Dega Dragash nuk do të punojë me datë 6 janar 2016

Prishtinë, 06 janar 2016 - Banka Raiffeisen ju njofton se për shkak të kushteve të vështira atmosferike dega ne Dragash nuk do të punojë sot. Gjatë kësaj kohe, ju mund të shfrytëzoni shërbimet elektronike bankare si dhe bankomatët për të kryer shërbimet bankare.

Ndërsa për shërbimet tjera, ju lutem kontaktoni Qendrën Kontaktuese të Bankës Raiffeisen në 038 222 222 ose 049 222 222 e cila është në dispozicionin tuaj 24 orë në ditë, 7 ditë të javës.

 

Falemnderit për bashkëpunimin tuaj!