Kontakto

Raiffeisen Bank Kosovo J.S.C.

Zyra qendrore

Adresa

Rruga UÇK, nr. 191

10000 Prishtinë, Kosovë

 

T: +381 38 222 222

Mob: +386 49 222 222

F: +381 (0)3820 30 11 25

E: info@raiffeisen-kosovo.com

Swift Kodi : RBKOXKPR

IBAN : XK05

Hapësira afaristeFerme dhe toke - Bresalc - GjilanHapesire afariste dhe banuese - Bllace - SuharekeHapesire afariste dhe banuese - Ortakoll - PrizrenMulli dhe toke - Gjurkoc - ShtimeMulli dhe toke - Lladove - Gjilan


Palët e interesuara, për pronat të cilat mund t’i shihni në lidhjet më lartë, mund të kontaktojnë në numrat e telefonit si më poshtë:


Tel: 038 222 222 lok. 356 dhe 357


Mob: 049 999 389; 049 999 390; 049 999 401; 049 999 405; 049 999 415