Kontakto

Raiffeisen Bank Kosovo J.S.C.

Zyra qendrore

Adresa

Rruga UÇK, nr. 191

10000 Prishtinë, Kosovë

 

T: +381 38 222 222

Mob: +386 49 222 222

F: +381 (0)3820 30 11 25

E: info@raiffeisen-kosovo.com

Swift Kodi : RBKOXKPR

IBAN : XK05

Faktoring

 

Faktoring është një produkt bankar i cili ju ndihmon të pranoni menjëherë paratë për produktet dhe shërbimet e ofruara në vend se të prisni nga klienti juaj t'i paguajë faturat e tyre.  

Përmes faktoring ju mund të pranoni likuiditet si dhe fleksibilitet maksimal që do t'ju mundësojë t'i përmbushni nevojat financiare dhe ta shfrytëzoni rastin për rritje të biznesit.  

Për më shumë informacione, ju lutem kontaktoni këshilltarët tuaj bankarë ose telefononi në Departamentin e Korporatave në 038 222 222 lok. 116.